Logga in

Registrera

Nöt

Pamplona

3 av 5

Pamplona är ifrån Uruguays grillkultur. den kan varieras med fläskkött, kycklingbröst och olika fyllningar det är bara att prova sig fram. Ofta så avslutar man med en gremolatafyllning på alla ...

Hämta recept

Helgrillad Oxfilé

3.2 av 5 60 Minuter

Av någon anledning så anses av många oxfilén som det bästa kött som finns, och visst är det en fin bit, men tyvärr kanske för fin eftersom den oftast saknar ...

Hämta recept

Direktgrillad Flankstek

4 av 5 15 Minuter

Flankstek är en bit av bukväggens muskler från nöt. Slaktaren skär bort mycket fett och senor och det är därför en ganska mager bit kött. Flansksteken har grova, långa muskeltrådar ...

Hämta recept

Texas Chili (no bean)

3.6 av 5 240 Minuter

Texas Chili är inget som måste tillagas i grillen, men är ändå så starkt kopplad till BBQ kulturen att vi inte kan låta bli att ta med den. Det finns ...

Hämta recept

BBQ grillad ryggbiff

4 av 5 60 Minuter

Ryggbiff är ett fantastiskt kött och ger lika bra resultat om man grillar den skivad, men i detta fall låter vi den grillas indirekt med smaker av kaffe.

Hämta recept

Facebook