Sås

Pata negra racks på krispig savoykål med baconlindad potatiskaka och madeirasås

Pata negra racks på krispig savoykål med baconlindad potatiskaka och madeirasås

5 av 5 120 Minuter 6

Pata Negra (Spanska för svart klöv). Grisen skall vara av den Iberiska rasen som har svarta klövar. Typisk för det spanska köket. Detta är en lyxig varmrätt som tar tid att...

Hämta recept

Bearnaisesås

Bearnaisesås

4 av 5

Bearnaise är såsernas sås, eller? Hur som helst passar den till det mesta, från grönsaker till en rejäl bit oxfilé. Att påstå att det är enkelt att tillreda en Bearnaise...

Hämta recept

Mopsås – Bas 2

Mopsås – Bas 2

0 av 5

Den så kallade mop såsen är inget man serverar på tallriken utan den har en annan uppgift – Att möra och öka smaken på köttet under tillagningen. Vätska gör också att köttet...

Hämta recept

Mopsås - Bas 1

Mopsås – Bas 1

0 av 5

Den så kallade mop såsen är inget man serverar på tallriken utan den har en annan uppgift – Att möra och öka smaken på köttet under tillagningen. Vätska gör också att köttet...

Hämta recept