Kommer Weber släppa en pelletsgrill?

Kommer Weber släppa en pelletsgrill?

Under en tid nu har det dykt upp rykten om att Weber är på gång att släppa en pelletsgrill. Väldigt intressant tycker vi på Grillkoll.

När jag skriver pelletsgrill talar jag om en elektrisk rök/smoker som laddas med pellets. Du ställer enkelt in vilken temperatur du vill ha i smokern, laddar den med pellets med det rökträ du vill använda och stoppar in råvaran. Hela rasket är uppkopplat mot ditt nätverk och kan nås överallt via en app. En riktig latmans-rök helt enkelt.

Traeger och Green Mountain är två märken som har flera fina rökar i denna kategori, men Weber har alltså inte hoppat på tåget ännu, men det är kanske en ändring på gång gällande detta. Ryktet seglade upp pg.a. att Weber själva la upp en bild i sociala medier som hänvisade till en ny produkt med namnet SmokeFire. Så det känns ju ändå relativt säkert, men vem vet det kanske är någon som driver med oss 🙂

Vill du prenumerera på Grillbloggen?

Om du vill ha de senast nyheterna först ska du ange din mailadress i rutan nedan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration och din adress kommer inte skickas vidare till tredje part.

En kommentar till Kommer Weber släppa en pelletsgrill?

  1. Robert Thulin 27 november, 2022 vid 12:31 #

    Info om Weber rök

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.