I väntan på Smokefire...

I väntan på Smokefire…

Som ni alla vet kom det ju en pelletsmatad grill från Weber. Alltså en grill som är ansluten till ditt Wi-Fi nätverk, går på el och matas med pellets av olika trädslag. Hmm, känns ju faktiskt lite en pryl som mycket väl skulle kunnat stå på Starship Enterprise. Hur som helst finns den på riktigt och då är det för mig helt omöjligt att inte beställa en. Så nu går jag in väntans tider. Weber har lagt sig ganska lågt i pris på de båda modellerna av Smokefire och jag gissar att det är ett medvetet val för att kunna kliva in på rätt ställe i den allt hårdare konkurrensen. För Weber är ju denna marknad ny och det kan säkert ställa till en del problem. Det är inte lätt att helt plötsligt gå från en ren hårdvarutillverkare till en som måste koppla ihop sitt sortiment med mjukvara (de är dock inte helt gröna vad det gäller mjukvara, Igrill är en lysande produkt).. Jag är dock helt övertygad om att Webers muskler kommer leverera. Hur som helt är jag så galet taggad och jag älskar verkligen utvecklingen av hela grillmarknaden. Nu kan alla göra det som jag har tränat och slitit med i så många år och det gör mig faktiskt glad. Hmm, f*n, hur tänkte jag nu?

Jag ber att få återkomma när jag kört några kilo brisket, short ribs, iberico Lousiana cut pork ribs… Oj, jösses vad jag blev hungrig! Beam me up Scotty, jag måste grilla!

Vill du prenumerera på Grillbloggen?

Om du vill ha de senast nyheterna först ska du ange din mailadress i rutan nedan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration och din adress kommer inte skickas vidare till tredje part.

2 Responses to I väntan på Smokefire…

  1. Jimmie 25 maj, 2020 vid 12:27 #

    Har du fått den ännu? Köpte en förra veckan och har kört några ggr, riktigt trevlig måste jag säga :=

    • Henrik Insulander 27 juli, 2020 vid 14:20 #

      Absolut, den har kommit och jag använder den dagligen på min resturang i Borgholm (Lundgrens Garage). Fortfarande en del buggar i mjukvaran, men jag är ändå otroligt nöjd. Den levererar riktigt bra BBQ. Nästan så att jag blir lite arg. Ska man inte behöva vara Pit-Master längre? 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.