Avancerad
Pata negra racks på krispig savoykål med baconlindad potatiskaka och madeirasås
Pata Negra (Spanska för svart klöv). Grisen skall vara av den Iberiska rasen som har svarta klövar. Typisk för det spanska köket. Detta är en lyxig varmrätt som tar tid att...
BBQ Lammbringa
Tunnbringan eller slaksidan som den också kallas är en bortglömd bit av lammet, och kan därför köpas i saluhallen eller på lantgården för ett mycket bra pris. Som styckningsdel finns...
Bearnaisesås
Bearnaise är såsernas sås, eller? Hur som helst passar den till det mesta, från grönsaker till en rejäl bit oxfilé. Att påstå att det är enkelt att tillreda en Bearnaise...
BBQ grillad julskinka
Att tillaga julskinkan i grillen kan kanske kännas lite konstigt, grillen är ju inpackad i förrådet och en traditionell julskinka kokar eller ugnsbakar man, därmed basta. För er med lite...