En dansk sötnos

En dansk sötnos

bodum-frykatGrillar kan se ut precis hur som helst och smaken är ju som baken – delad. Bodum har sedan tidigare en liten picnicgrill i sortiment som i mitt tycke är både smart och snygg. Med sedan ett tag tillbaka har de även en ”lite” större grill i sitt sortiment, nämligen modellen som fått namnet Cone. Jag kan inte låta bli att älska dess formspråk och jag får någon slags Sputnik känsla när jag tittar på den. Cone är nog inget för de stora grillfesterna, men en familj på fyra personer borde den kunna tillfredsställa.

Att Cone saknar lock uppvägs av att det finns ett inbyggt rotisserie. Trä på en kyckling och tryck på startknappen så har du snart en underbar måltid. Skulle batterierna ta slut fungerar det fint att handveva (då behövs nog mer öl). Konformen borde borga för att kolen / briketterna utnyttjas till fullo och temperaturen blir det heller inga problem med. Än så länge verkar den inte finnas till försäljning i Sverige, men du kan kolla in den här.

Vill du prenumerera på Grillbloggen?

Om du vill ha de senast nyheterna först ska du ange din mailadress i rutan nedan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration och din adress kommer inte skickas vidare till tredje part.

, , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.