Vidar bjuder på grillat

Vidar bjuder på grillat

Primus_VidarHärom dagen var jag bjuden på en mycket trevlig tillställning av Primus. För att demonstrera sin grill Vidar lät de bjuda in ett antal personer på en grillkväll i Kräftriket. Eftersom det var meningen att vi skulle få testa grillen fick vi laga maten själva, vilket ledde till att en dignande buffé med massor av delikata grillrätter till slut dukades upp. Vidar är en mycket bra ersättare till engångsgrillen och det går faktiskt med lite trixande att BBQ röka i den också. Grillytan är ganska stor och tillgodoser lätt en familj på fyra personer. Temperaturen på gallret blir en aning ojämn och den övre delen blir varmast, men det skulle kunna ses som en finess eftersom det alltid är bra att kunna flytta det man grillar till en svalare plats.

jonasExtra roligt var det att hela kvällen leddes sakkunnigt av den välkända grill och chile experten Jonas Borssén. Jonas har gett ut ett tiotal kokböcker och min favorit är Absolute Heat, tyvärr finns den inte att få tag i längre, men Jonas hoppades att förlaget snart skulle komma med en ny utgåva och det gör jag också. Tills dess får ni försöka hittade den i ett antikvariat.

Vill du prenumerera på Grillbloggen?

Om du vill ha de senast nyheterna först ska du ange din mailadress i rutan nedan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration och din adress kommer inte skickas vidare till tredje part.

, , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.