Dags att öppna lädret igen

Dags att öppna lädret igen

boleSå har jag ännu en gång stött på en produkt som väcker habegäret å de grövsta. Egentligen är jag lycklig ägare till ett väldigt bra och snyggt förkläde från Berkeley, men när man stöter på den här skönheten bleknar allt.

Ett förkläde från den kungliga hovleverantören Böle borgar för ett livslångt användande. Får man på sig detta ser man genast ut som en ölutkörare från en gammal pilsnerfilm. Det tillverkas i garvat renskinn vilket med tid och användande ger det en unik lyster. Du som följer Per Morberg och hans matlagningsprogram har definitivt sett det förut och du kan till och med köpa Pers signerade version hos Böle.

Går man in i Böles egen webshop får man reda på att pris lämnas på begäran, och det kanske är bäst man sitter ner när begäran godkännes. Hos Grillbutiken.se kostar skönheten 3295 kr, men då ingår ju en proffsig slänga och du kan få ditt namn inbränt. Jag vill ändå ha!

Vill du prenumerera på Grillbloggen?

Om du vill ha de senast nyheterna först ska du ange din mailadress i rutan nedan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration och din adress kommer inte skickas vidare till tredje part.

, , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.