En klassiker i BBQ sammanhang och kan inte gå fel när det är dags att stoppa in revbenen i grillen. Men även fläsklägg, hel kotlettrad, hel karré, kyckling o.s.v. blir väldigt gott med vår All American rub.
- Svårighetsgrad Nybörjare
Recept Betyg
- (7.9 /5)
- 159 ratings
Ingredienser
- 2 msk farinsocker eller muskovado
- 5 msk paprikapulver
- 3 msk nymald svartpeppar
- 4 msk grovt salt
- 2 tsk sellerifrön
- 1 tsk cayennepeppar
- 2 tsk lökpulver
- 2 tsk vitlökspulver
Näringsinformation
Instruktioner
- Rub översätts lättast med kryddblandning och är en mycket viktig del i all BBQ grillad mat. Klappa in köttet med kryddblandningen i god tid före tillagningen så vinner du mycket i smaken. Rejäla köttstycken kan kan kryddas ett dygn före, små ett par timmar innan. Se till att blanda ihop kryddorna ordentligt i en mortel. Det fungerar utmärkt att göra stora satser för framtiden och om du förvarar dom svalt och mörkt i en väl försluten burk håller dom i ca 6 månader. Snåla inte när du klappar in råvaran, låt alla ytor täckas ordentligt.
Betygsätt detta recept
159 personer har betygsatt detta recept
Snittbetyg
Inga kommentarer ännu.