En härlig aromatisk rub som förflyttar dig till en syditaliensk liten grillrestaurang på nolltid. Passar till det mesta, som kalkon, kyckling, revben & karré.
- Svårighetsgrad Nybörjare
Recept Betyg
- (3 /5)
- 1 rating
Ingredienser
- 1 tsk chili flakes
- 3 msk torkad rosmarin
- 2 tsk muskovado socker
- 1 tsk nymald svartpeppar
- 1 msk salt
Näringsinformation
Instruktioner
- Rub översätts lättast med kryddblandning och är en mycket viktig del i all BBQ grillad mat. Klappa in köttet med kryddblandningen i god tid före tillagningen så vinner du mycket i smaken. Rejäla köttstycken kan kan kryddas ett dygn före, små ett par timmar innan. Se till att blanda ihop kryddorna ordentligt i en mortel. Det fungerar utmärkt att göra stora satser för framtiden och om du förvarar dom svalt och mörkt i en väl försluten burk håller dom i ca 6 månader. Snåla inte när du klappar in råvaran, låt alla ytor täckas ordentligt.
Betygsätt detta recept
1 personer har betygsatt detta recept
Snittbetyg
Inga kommentarer ännu.