Styckning är en konst och inget man lär sig på en eftermiddag. Jag har gått utbildning i att stycka och vi höll på en hel dag, det hjälpte föga. Visserligen har jag ganska bra koll på ett djurs anatomi och styckningsdelar, men det lustiga i sammanhanget är att vi styckar väldigt olika världen över. Den amerikanska modellen har i samband med att BBQ traditionen växt sig starkare hittat till Sverige och många gånger kan det vara ganska förvirrande med alla olika engelska uttryck i butiken. Jag hittade en bra film i dag som benar ut begreppen lite.
Alla styckar olika
Vill du prenumerera på Grillbloggen?
Om du vill ha de senast nyheterna först ska du ange din mailadress i rutan nedan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration och din adress kommer inte skickas vidare till tredje part.
Relaterade inlägg:
- Köp en resa till någon du tycker om
- Röken kommer ligga tät i Limerick och BarbieQ kommer stå mitt i den..
- Röka mat behöver inte vara svårt, många råvaror ligger bara och väntar på att Du ska prova.. (Del 2.2)
- Weber grillarna levererades till Sauve i Södra Frankrike del 1 (2)
- Frankrike helg med mat & dryck
Lämna ett svar Klicka här för att avsluta svar.
Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.
Inga kommentarer ännu.