Alla styckar olika

Alla styckar olika

Styckning är en konst och inget man lär sig på en eftermiddag. Jag har gått utbildning i att stycka och vi höll på en hel dag, det hjälpte föga. Visserligen har jag ganska bra koll på ett djurs anatomi och styckningsdelar, men det lustiga i sammanhanget är att vi styckar väldigt olika världen över. Den amerikanska modellen har i samband med att BBQ traditionen växt sig starkare hittat till Sverige och många gånger kan det vara ganska förvirrande med alla olika engelska uttryck i butiken. Jag hittade en bra film i dag som benar ut begreppen lite.

Vill du prenumerera på Grillbloggen?

Om du vill ha de senast nyheterna först ska du ange din mailadress i rutan nedan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration och din adress kommer inte skickas vidare till tredje part.

, , , , , , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.