En grillhelg i Kungsan!!

En grillhelg i Kungsan!!

Rack
Att grillen är hetare än någonsin har nog inte undgått någon, alla pratar grillar, BBQ och fler och fler vill veta vad low & slow innebär. I led med detta måste det ju också finnas en mässa med grill i fokus och det kan ju inte finnas ett bättre ställe än Kungsträdgården i Stockholm att anordna den på. Den 23-25 maj brassar man igång kök & grillmässan och det kommer definitivt bli en helg att minnas.

Jag, Per och Andreas kommer kommer vara på plats för att ställa till med en BBQ-fest av rang, allt i grillkolls anda. Vi hoppas verkligen att alla kan komma och förgylla denna tillställning. Vi serverar BBQ-grillad Rapsgris från Scan i flera olika former, norsk lax och annat stort och smått. Dessutom tänker vi koppla in en pump med öl så att det blir lite extra trevligt.

Nu låter det kanske som vi är de enda som dyker upp. Det är definitivt inte sant! Det kommer finnas alla möjliga leverantörer och restauranger inom mat, grill, kök, pizzaugnar o.s.v. Hemsidan för mässan är precis upplagd och kommer uppdateras kontinuerligt, allt eftersom ny information dyker upp.

Kök och Grillmässan

Vi syns väl på Kök & Grillmässan?

 

Vill du prenumerera på Grillbloggen?

Om du vill ha de senast nyheterna först ska du ange din mailadress i rutan nedan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration och din adress kommer inte skickas vidare till tredje part.

, , , , , , , , , , , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.