Passar till fågel, fläsk,lamm & nöt.
- Svårighetsgrad Nybörjare
Recept Betyg
- (3.5 /5)
- 6 ratings
Ingredienser
- ½ tsk kanel
- 1 msk chilipulver
- ½ msk farinsocker
- 1 tsk socker
- ½ msk salt
Näringsinformation
Instruktioner
- Rub översätts lättast med kryddblandning och är en mycket viktig del i all BBQ grillad mat. Klappa in köttet med kryddblandningen i god tid före tillagningen så vinner du mycket i smaken. Rejäla köttstycken kan kan kryddas ett dygn före, små ett par timmar innan. Se till att blanda ihop kryddorna ordentligt i en mortel. Det fungerar utmärkt att göra stora satser för framtiden och om du förvarar dom svalt och mörkt i en väl försluten burk håller dom i ca 6 månader. Snåla inte när du klappar in råvaran, låt alla ytor täckas ordentligt.
Betygsätt detta recept
6 personer har betygsatt detta recept
Snittbetyg
Inga kommentarer ännu.