iGrill borde passa mig..

iGrill borde passa mig..

iGrill-iPadSom den grillande prylnörd jag är borde iGrill passa mig som handen i handsken, men jag känner mig mer än tveksam. iGrill är en köttermometer som kommunicerar trådlöst med din iPhone, iPad eller iPod. Ladda ner den riktigt snygga gratisappen, stick sensorn i köttet och sedan är det bara att vänta tills iGrill piper – eller? Det skulle kunna vara en fantastisk hjälpreda vid grillen, men den har några problem. Först och främst priset, att betala 99$ plus frakt känns väldigt saftigt. Dessutom använder iGrill den trådlösa tekniken Bluetooth för att kommunicera med din i-enhet, vilket gör att den tappar kontakten varje gång telefonen går i vila. Med andra ord skulle man alltså kunna säga att den inte fungerar, är dyr och därmed värdelös. Den något större prylnörden Peter Esse på Allt om Mac har beställt ett ex. och lagt ut ett test om ni vill veta mer.

Vill du prenumerera på Grillbloggen?

Om du vill ha de senast nyheterna först ska du ange din mailadress i rutan nedan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration och din adress kommer inte skickas vidare till tredje part.

, , , , , , , ,

En kommentar till iGrill borde passa mig..

  1. boran 12 april, 2015 vid 00:08 #

    Peter skriver att det finns en inställning i appen så telefonen inte går ner i viloläge så det är nog inget problem. Däremot kan det nog bli problem med den korta räckvidden hos Bluetooth. Telefonen vill man ju gärna ha med sig även om man måste lämna grillen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.