Pulled Pork Fajitas

Idag tänkte jag bjuda på något som jag tror går hem hos de flesta hushåll här i vårat avlånga land. Alla verkar ju älska Tacos, och speciellt på Fredagar. När man går i butiken och handlar så ser man alltid dessa röda förpackningarna i kundvagnarna. Men istället för att steka köttfärs och hälla i den där ”taco kryddan” så har jag ett bättre förslag. Nedan finner ni mitt recept på Pulled Pork Fajitas, ett roligare och mycket godare sätt än vad ni är vana vid. Servera detta tillsammans med era vanliga ”taco”-tillbehör och njut.

Tips, gör nu inte bara en bit utan gör en ordentlig sats. Det funkar jättebra att frysa in och ta fram vid behov.

Du behöver en bit bog eller karré på 1kg, bra briketter och en bra klotgrill eller smoker.

Massera in ett tjockt lager rub ungefär en timme innan köttet skall in i grillen/barbecuen, det räcker för att köttets safter skall bli ett med rubben och få till en kryddig yta och är den ej söt i smaken så tillsätt farinsocker. En rub är en blandning av kryddor även kallad torrmarinad.

Recept Betyg

  • (4.8 /5)
  • 3 ratings

Var social

Liknande recept