On the road med Weber

On the road med Weber

Under ett par veckor har Weber Stephen Nordic, jag och Per Ehrlund kolla in honom hääär varit ute på återförsäljar turné.
Turnén började med att vi skulle rigga Weber bilen och släpet för att starta i Bromma. Jag lämnade Linköping glad i hågen och kände efter 5-6 mil att något saknades.. Jag kom då på att min packade väska låg kvar i familjens bil – i baksätet. Bredvid mig låg min Webermössa, Apple hörlurar och ett par Werthes original.  Som tur var hade jag ”arbetskläderna” på mig så det var egentligen inte så farligt. Jag fick komplettera mitt bagage med en ny deodorant, mascara, tandborste, tandkräm och lite nya underkläder. Jag unnade mig en ny basic tröja till kväll nummer två så jag slapp sitta på hotellets restaurang och dofta/lukta rök/grill.
Ibland händer saker och ting av en anledning och det för ofta med sig ett budskap.. Här tror jag att budskapet var ”less is moore” att inte packa för mycket när jag ska ut och resa..
Mitt bagage

Vi stack iväg i mitten på vecka 10 och beger oss hemåt den här helgen efter att ha varit uppe i Piteå och vintern. Nu har vi givetvis varit hemma på helgerna även om söndagen har varit transportdag. Varor ska handlas in och platsen vi ska vara på behöver vi lokalisera. Det krävs en del logistik då bilen och släpet är närmare 17 meter långt.  Häftigt att börja resan i Stockholms området, åka neråt i landet, Linköping,Växjö, Malmö, Halmstad, Göteborg, där våren verkligen hade knackat på dörren. LinköpingVår i Malmö

Att sedan vända på alltihop och åka norrut mot kylan, snön och blåsten. Uppsala, Sundsvall, Umeå och Piteå var väldigt häftigt. Fantastiska stopp längs vägen, fantastiska människor och väldigt roligt. Det går ju inte så fort med min Sprinter och släp så jag hinner se en hel del av landskapen jag åker igenom. På årets återförsäljar tour testade vi mycket GBS Gourmet BBQ System. Allt från Biffpanna till fruktkaka med wokade äpplen och annat gott. Fortfarande är det ju så att vi vill flytta ut hela köket, umgås kring grillen, göra det enkelt och ha det roligt. Snart börjar vår riktiga turné där Du som läser det här kan anmäla dig till tre timmars rolig grillning. Weber On Tour 2016 Vi kör igång måndagen den 25 april i Norrtälje. Läs mera om touren i den bifogade länken och kolla också upp oss på Facebook. Har du inte laddat grillarna innan så är det verkligen hög tid nu. Här bjuder jag på några härliga grillbilder och glöm inte att anmäla dig till en kurs nära dig!!! Nu drar jag till Linköping, min hemstad, där är det vår och 10 grader varmt. Vi ses!!Backyard Hero Grillad kotlett Weber briketter Potatis på grillen

Vill du prenumerera på Grillbloggen?

Om du vill ha de senast nyheterna först ska du ange din mailadress i rutan nedan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration och din adress kommer inte skickas vidare till tredje part.

, , , , , ,

En kommentar till On the road med Weber

  1. Michael Rosen 21 maj, 2016 vid 15:45 #

    Var med Weber on tour i Tomelilla i Skåne / Kan det bli bättre 3 timmars grillkurs med fantastiskt trevliga instruktörer och god mat.
    God mat är viktigt men stämningen runt bordet då vi grillade är förhöjande + alla Webers tillbehör då blir det himmelriket.
    Tack för att ni gör detta för oss amatörer som proffs.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.