Grillresa till Frankrike och en ny säsong med Weber

Grillresa till Frankrike och en ny säsong med Weber

Att börja våren nere i Södra Frankrike måste vara en dröm… Jag ska dit och vara resenärernas alldeles egna Grillmästare under 4 dagar i början på maj. Första kvällen grillas snacks, god mat och dryck serveras. Vi pratar om förväntningar och önskemål inför kommande dagar och kvällar.
Läs mer om resan här Har du inte redan bokat ett par sköna dagar i södra Frankrike så kanske det är dags, kanske en resa i romantikens tecken? Det är ju helt fantastiskt, kombinera god mat, drycker och sköna utflykter tillsammans. Skynda dig att boka, det är ett lagom stort gäng som åker.

Rökt lax och rökt brie ost med ett glas rött

 

Förutom Grillresa till Frankrike är planeringen i full gång för årets upplaga av Webers grillturné, Certified By Weber, CBW. Nya recept, ny inspiration, nya och gamla platser och samma gamla Grillmästare, Per Ehrlund och jag. Helt nytt upplägg!! Är du intresserad att gå en tre timmars grill kurs så hitta en plats nära dig och anmäl dig snarast på nätet. Klicka här! Tanken är helt klart att förmedla att det du faktiskt gör på spisen och i köket kan du göra på grillen. Keep it simple och ha roligt vid grillen. En del platser är redan uppbokade men där går det att skriva upp sig på ”waiting list” Ska du hänga med på det här så ät ingen lunch innan. Även här grillar vi 3 rätters som vi smakar av och äter upp. Hoppas att vi ses i vår och i sommar!! Antingen i Frankrike, eller på CBW. grillkursen med Weber. Läs allt om Weber här 

Vi laddar med briketter

 

Vill du prenumerera på Grillbloggen?

Om du vill ha de senast nyheterna först ska du ange din mailadress i rutan nedan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration och din adress kommer inte skickas vidare till tredje part.

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.